Utorak, 28 Svibanj 2019 11:07

Radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. u četvrtak, 30. svibnja u dvorani Općine Orebić

Napisao/la 
Ilustracija Ilustracija Foto: Pierre Amerlynck

Općina Orebić i Razvojna agencija pozivaju vas na radionicu o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. u četvrtak 30. svibnja u dvorani Općine Orebić.

 

Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), organizira radionice s ciljem predstavljanja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.: Mikro i mali zajmovi za ruralni razvoj, Pojedinačno jamstvo za ruralni razvoj i Investicijski krediti za ruralni razvoj.

Polaznici radionica dobiti će informacije o uvjetima i načinu korištenja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja te odgovore na praktična pitanja oko podnošenja zahtjeva i korištenja zajmova, jamstva i kredita.

Dnevni red radionice:

10:30 – 11:00 Registracija sudionika

11:00 – 14:00 Financijski instrumenti Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

  • Vrste i značajke financijskih instrumenata
  • Područja ulaganja za potporu putem financijskih instrumenata
  • Model provedbe i praktične upute
  • Pitanja i odgovori

14:00 Predviđeni završetak radionice

Za prijavu na radionice obavezno je prijaviti se putem navedene POVEZNICE.

Za eventualna pitanja molimo kontaktirajte Odjel za financijske instrumente Uprave za potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju Ministarstva poljoprivrede na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Svibanj 2019 12:57

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku