Utorak, 26 Kolovoz 2014 17:06

Pripreme za novu pedagošku godinu u Dječjem vrtiću Orebić - vrtić ne radi u petak 29.8.

Napisao/la 

U predškolskoj ustanovi Dječji vrtić u Orebiću s područnim vrtićima u Vignju, Trpnju, Potomju i Janjini obavljaju posljednje pripreme za početak nove odgojno- pedagoške godine 2014/2015. koja počinje 1. rujna.

U skladu sa Odlukom o upisu djece u Dječji vrtić Orebić i Pravilnikom o mjerilima za upis,osnivač Općina Orebić omogućila je da se upišu sva djeca roditelja koji su udovoljili uvjetima za upis.

Na oglasnim pločama svih ustrojstvenih jedinica te na web stranici
www.pu-djecji-vrtic-orebic.hr
biti će objavljeni popisi upisane djece za 2014/15.ped.god.

Djeca će pohađati Vrtić u 10 odgojno-obrazovnih skupina,od toga 6 u Orebiću i 4 područna odjeljenja:Viganj,Potomje,Trpanj i Janjina.

Neposredno prije početka nove pedagoške godine predstoji generalno uređenje prostora, dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija te poslovi estetskog i funkcionalnog uređenja svih pet objekata u skladu sa potrebama.

Stoga,Vrtić neće biti otvoren za djecu u petak,dana
29.08.2014.g.

Mole se roditelji za razumijevanje jer poslove koje je potrebno napraviti radi se  isključivo u interesu djece ali u njihovom odsustvu poradi toksičnosti.

Sve skupine će otpočeti će sa radom 01.09.2014.g. u ponedjeljak.

U prva dva tjedna rada održati će se i roditeljski sastanci na kojima se očekuje nazočnost i suradnja roditelja u najboljem interesu djece - kako bi djelatnici vrtića podijelili s vama pozitivne novosti koje planiramo provesti u nadolazećoj godini, sa ciljem još veće podrške roditeljstvu.

Od početka rujna odgojnom osoblju pridružiti će se novozaposlena psihologinja Karmen Židić iz Orebića za koju je taj prijeko potreban posao omogućila općina Orebić kao osnivač predškolske ustanove Dječji vrtić u Orebiću. Općina je s 25 tisuća kuna financirala i postavljanje klimatizacijskih uređaja na posljednjem katu središnje zgrade vrtića i jaslica u Orebiću.

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Kolovoz 2014 22:25

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku