Predstava teta DV ‘Orebić’ i posjet sv. Nikole orebićkoj djeci – FOTO

Foto: Boris Poluta, Dario Krističević, Malvina Krističević, Ivica Dajak

U prepunoj dvorani Općine Orebić jučer su odgajateljice DV ‘Orebić’ tradicionalnom predstavom obilježile 20 godina rada vrtića, a mališane je darivao i sv. Nikola.

U petak, 06. prosinca, već tradicionalno prigodom dana sv. Nikole, odgajateljice DV Orebić i svih područnih odjeljenja postavile su tradicionalnu predstavu za djecu i roditelje. Sedam Snjeguljica, jedan patuljak, vuk koji je promašio priču o Crvenkapici i baka koja je uzrokovala cijelu konfuziju bile su uloge veselih teta, koje su oduševile okupljenu djecu i odrasle, te i ovom prilikom pokazale koliko je važno biti dijete bez obzira na životnu dob – posebno u radu s djecom. 

Nakon predstave pozornicu su preuzeli mališani DV Orebić koji su najavili i pozdravili sv. Nikolu koji je podijelio darove svoj nazočnoj predškolskoj djeci s područja Općine Orebić.

Likove su tumačile: Ivana Ančić, Sunčana Gavranić, Vesna Juraković, Marija Nobilo, Željka Nobilo, Viktorija Antunović, Ivana Botica, Zrinka Taminđija, Sanja Mihočević, Željka Kurilj,Sanja Markovina i Sanda Menkadžiev.
Šaptačica je bila Darija Marelić, kostime izradila Gordana Mustapić, ton majstor Katarina Tomić uz tehničku pomoć vašeg izvjestitelja.

Pokrovitelj događanja je Općina Orebić. Uz djelatnike vrtića, OŠ ‘Orebić’, brojne roditelje koji su pomogli u organizaciji događanja, događanje su popratili i Boris Poluta, te Dario i Malvina Krističević u ulozi fotografa čije fotografije možete pogledati u galeriji. Nazočna je bila i snimateljska ekipa s Korčule, te se nadamo da ćemo Vas za nekoliko dana  razveseliti i kvalitetnom video snimkom predstave u kojoj bi mališani mogli uživati i kod kuće.

 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku