Srijeda, 15 Studeni 2017 12:20

Policija provodi akciju 24-satnog pojačanog nadzora brzine na našem području - pozivaju građane da predlože lokacije

Napisao/la 
Ilustracija: mjernje brzine u prometu Ilustracija: mjernje brzine u prometu Foto: MUP HR

S obzirom na pozitivne rezultate i veliki interes javnosti, ali i povećanje smrtnog stradavanja u prometnim nesrećama, prometna policija će na području cijele Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave ponoviti 24-satni pojačani nadzor brzine.

Nadzor će se provoditi od 6 sati 23. do 6 sati 24. studenog 2017. g.

Policija nadzor brzine provodi na lokacijama koje su se, prema analizama, pokazale najkritičnije u smislu kršenja ograničenja brzine, ali ovom prilikom ponavljamo poziv građanima da nam do 18. studenog 2017. g. predlože lokacije za koje oni smatraju da je potrebno nadzirati brzinu. Uključivanje građana u ovu aktivnost se pokazalo korisnim u preventivnom smislu, odnosno pokazalo se da ovakve aktivnosti podižu svijest kod vozača u odnosu na negativne posljedice prebrze vožnje, što je ujedno i cilj ove akcije.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“, građani mogu dostaviti na sljedeće načine:

  • elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • telefonom na broj 020/443-051 (od 8 do 16 sati)

Nakon analize svih dostavljenih prijedloga građana, biti će izabrane lokacije pogodne za nadzor brzine. Akcija će se provoditi kontinuirano, na velikom broju lokacija u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Studeni 2017 12:36

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku