Petak, 03 Lipanj 2016 12:42

Održana skupština Matice umirovljenika općine Orebić - FOTO

Napisao 
Sa skupštine i druženja orebićke Matice umirovljenika Sa skupštine i druženja orebićke Matice umirovljenika Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

U Orebiću je održana redovita godišnja izvještajna skupština Matice umirovljenika općine Orebić koja od 31. svibnja prošle godine djeluje samostalno okupljajući više od dvije stotine članova.

Izvješća o radu i financijskom poslovanju podnijela je predsjednica Vinka Miočević zahvalivši Općini Orebić i Županiji na financijskoj potpori. Donesen je i program rada za iduće razdoblje u kojem je, uz organizaciju izleta i druženja za umirovljenike, naglasak na poboljšanju uvjeta življenja starijih i nemoćnijih sugrađana, uključujući i 38-ero Pelješčana i drugih korisnika u domovima za starije osobe na Korčuli i u dolini neretve. Nazočne na skupštini pozdravio je načelnik općine Orebić Tomislav Ančić obećavši financijsku i svaku drugu potporu, a podržao je i zahtjev iznesen na skupštini da se u suradnji s Općinom Trpanj razmotri mogućnost otvaranja doma za starije i nemoćne osobe i na Pelješcu.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Lipanj 2016 13:17

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku