Obavjest roditeljima o početku nove pedagoške godine u Dječjem vrtiću ‘Orebić’

Foto: DV Orebić

U skladu sa Odlukom o upisu djece u Dječji vrtić Orebić i Pravilnikom o mjerilima za upis,osnivač Općina Orebić omogućila je da se upišu sva djeca roditelja koji su udovoljila uvjetima za upis i čiji su roditelji donijeli potpunu dokumentaciju u skladu sa apravilnicima i Zakonom. Prvi radni dan u novoj ped.god. je u PONEDJELJAK 03.09.2018.g.  

Na oglasnim pločama svih ustrojstvenih jedinica te na web stranici www.pu-djecji-vrtic-orebic.hr biti će objavljene obavijesti vezane za upis  djece u 2018/19.ped.god.U skladu sa GDPR-om, bez istaknutog popisa upisane djece po skupinama radi zaštite podataka.

Djeca će i ove pedagoške godine pohađati Vrtić u 10 odgojno-obrazovnih skupina, od toga 6 produženih u centralnom objektu u Orebiću,1 produženu skupinu u Potomju i 3 područna odjeljenja sa skraćenim boravkom:Viganj,Trpanj i Janjina.

Neposredno prije početka nove pedagoške godine očekuje nas servisiranje klima uređaja,ostali popravci na zgradama i predstoji nam generalno uređenje prostora,dezinfekcija,dezinsekcije i deratizacije te estetskog i funkcionalnog uređenja svih pet objekata u skladu sa potrebama djece za koje je potrebno vrijeme od 4 dana.Stoga,Vrtić neće moći biti otvoren za djecu u ČETVRTAK, 30.08.2018.g. i PETAK 31.09.2018.g.

U navedenim danima psihologinja i ravnateljica biti će dežurne za roditelje koji sukladno dostavljenom zaključku Upravnog vijeća , upotpune dokumentaciju za svoje dijete, a o čemu su u pisanom obliku već obaviješteni , od 10.00 do 15.00 sati. Donoseći istu u tom razdoblju, omogućiti ćete da Vaše dijete  pohađa Vrtić od 03.09.2018.g.Očekujemo da čete iskoristiti ove termine ili kroz slijedeći tjedan u vremenu od 10.00-13,00 sati,kako bi i Vaše dijete moglo biti upisano u Vrtić i početi ga što prije pohađati.

Radovi će se nastaviti  i tijekom vikenda. Zbog  sigurnosti djece radnici vrtića će raditi ,ali su svi zatvoreni   za djecu. Molimo roditelje za razumijevanje jer poslove koje je potrebno napraviti radimo isključivo u interesu  djece, kao i svih prethodnih godina,ali u njihovom odsustvu poradi toksičnosti. 

Sve skupine započimaju sa radom 03.09.2018.g. u PONEDJELJAK. Radno vrijeme svih objekata je jednako kao i prošle pedagoške godine.

Kako saznati u koju skupinu pohađa Vaše dijete i koji su njegovi odgajatelji? Očekujte pozive na mobitel tijekom četvrtka i petka. Budite dostupni! Odgajatelji Vašeg djeteta će vas nazvati  sa detaljnijim obavijestima vezanim za početak rada Vrtića.

Kroz prva dva tjedna rada, održati ćemo i roditeljske sastanke, na kojima očekujemo vašu nazočnost i suradnju u najboljem interesu djece, kako bismo podijelili s vama sve planove, novosti i aktivnosti  koje planiramo provesti u nadolazećoj godini,sa ciljem još veće podrške djeci i roditeljstvu.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku