Petak, 10 Siječanj 2014 13:10

Obavijest učenicima i roditeljima učenika matične Osnovne škole Orebić

Napisao/la 
Djelatnici OŠ Orebić i roditelji volonteri u akciji preseljenja Djelatnici OŠ Orebić i roditelji volonteri u akciji preseljenja Foto: Ante Cibilić - Zirro

Iz OŠ 'Orebić' primili smo obavijest vezanu za početak rada na novoj (privremenoj) lokaciji, koju objavljujemo u cijelosti:

Obavještavamo učenike OŠ Orebić i njihove roditelje da su radovi na adaptaciji zamjenskog prostora, preseljenju namještaja te uređenju prometnog prilaza do nove zamjenske lokacije pri kraju. Stoga nastavu namjeravamo započeti u skladu s godišnjim planom i programom škole, 

13.01.2014. godine u 8:00

Na novoj lokaciji, u poslovnom kompleksu Viganj commerce d.o.o., u vlasništvu Duške i Jadrana Ortolia, na adresi Dubravica b.b.

Prostor se nalazi iznad Maxi Konzuma, a ulaz je s zapadne strane poslovnog kompleksa.
Nastava za sve razrede osnovne škole odvijat će se u jutarnjoj smjeni.
Škola će organizirati prijevoz za sve učenike obvezne osnovne škole.
Nastava Osnovne Glazbene škole, odvijat će se također na novoj lokaciji, po dosadašnjem rasporedu u međusmjeni i popodnevnoj smjeni.
Konačnu obavijest o početku nastave, organizaciji prvog nastavnog te satnici prijevoza, poslat ćemo do kraja vikenda. Molimo učenike i roditelje da tijekom subote 11.01. i nedjelje 12.01. 2014. prate obavijesti na:

- Oglasnoj ploči matične škole
- Oglasnoj ploči zamjenske škole
- Web stranici škole
- Internet portalu http://www.orebic.com.hr/
- Radio Korčuli

Poslijednja izmjena dana Petak, 10 Siječanj 2014 13:25

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku