Obavijest o produžetku upisa u Dječji vrtić Orebić

Dječji vrtić Orebić produžuje upise djece do 10. srpnja 2020.g. Objavu prenosimo u cijelosti:

 

Dragi roditelji, obavještavamo Vas da smo produžili upise u Dječji vrtić Orebić (Orebić, Viganj, Potomje, Trpanj i Janjina) do 10.07.2020.g. zbog prilagodbe i prve godine e- upisa.Želimo biti vaša podrška u postupku upisa djece u Vrtić  i na način e-upisa uz popratne  mogućnosti slanja dokumentacije poštom , e-mailom , dostavom u centralni objekt Orebić uz prethodnu najavu na mob: 099 481 9945  od 10.00-13.00 sati radnim danom. 

Zahtjeve primamo elektroničkom prijavom. E-upisi dostupni su na sljedećem linku: https://dvorebic.eupisi.eu
Ukoliko zbog izvanrednih okolnosti niste u mogućnosti zahtjev poslati elektroničkom prijavom ili imate tehničkih poteškoća slobodno nas kontaktirajte na mail kmatkovic11@gmail.com ili na broj: 098 873 168 (pon-pet od 10-14 sati) za dogovor oko alternativnog načina slanja zahtjeva.
Ukoliko nešto od dokumentacije niste u mogućnosti dostaviti npr. Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu djeteta , možete i naknadno. Potvrde od MUP-a vezano za prebivalište ili boravište mijenjaju kopije ili fotografije osobnih iskaznica djeteta i roditelja /staratelja (obje strane)  te ih nije potrebno zatražiti. 
 
Popis potrebne dokumentacije i obrasci za upis nalaze se na našoj stranici http://www.pu-djecji-vrtic-orebic.hr/item/152-upisi-do-kraja-tjedna
Važno nam je radi planiranja početka rada od 01.09.2020.g. u novoj pedagoškoj godini napraviti pravovremeno raspored djece po odgojno obrazovnim skupinama i završiti postupak upisa djece u novu 2020./21. pedagošku godinu.
Zahvaljujemo svima na suradnji i pomoći, te računajte da je ova godina posebno drugačija računajte na našu podršku kao i uvijek. 
 
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku