Novosti iz KTD Bilan: do daljnjega nema kažnjavanja na parkiralištima, prestanak naplate odvoza otpada obrtnicima i poduzetnicima koji su zatvoreni zbog koronavirusa!

Iz KTD Bilan d.o.o. stigle su nam dvije obavijesti koje se odnose na privremenu obustavu naplate pojedinih usluga – a radi se o naplati parkiranja na javnim parkiralištima, te usluzi zbrinjavanja komunalnog otpada poduzetnicima kojima je trenutno zabranjen rad.

 

Tako obavještavaju vozačei, odnosno vlasnike vozila, da se nadzor nad parkiranjem vozila na javnim površinama s naplatom na užem području Orebića, a koje poslove obavlja KTD Bilan d.o.o., neće vršiti. Naplata se neće vršiti do ukidanja mjera donesenih u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom (COVID-19) od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

IZ KTD Bilan d.o.o. također obajveštavaju korisnike usluga iz skupine 2 (pravne osobe i fizičke osobe – obrtnici), kojima je privremeno zabranjen rad Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja (NN br. 32/20) od dana 19. ožujka 2020.g., da se iste oslobađa plaćanja cijene obvezne minimalne javne usluge počevši od 01. travnja 2020.g. do ukidanja predmetnih mjera.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku