Na Pelješac i kopnom samo opskrba, javne službe, te osobe koje imaju prebivalište ili radno mjesto na Pelješcu i otocima

Foto: MUP RH

Kako doznajemo u PP Ston, na Pelješac se i cestovnim pravcem, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske propuštaju samo lokalno stanovništvo i posebne kategorije osoba i vozila.

Jednako kao i u režimu trajektnog prometa, osim vozila opskrbe i djelatnike javnih službi na Pelješac mogu samo građani S PREBIVALIŠTEM odnosno TRAJNIM BORAVIŠTEM na otocima i poluotoku Pelješcu i njihova vozila.

Osim njih,  na Pelješac će se propuštati i djelatnici tvrtki koji obavljaju nužne interventne popravke, te oni koji  na Pelješcu i otocima rade – s potvrdom poslodavca!

Sve ostale VRAĆA SE NAZAD! Stoga, ako planirate na Pelješac, Korčulu, Lastovo ili Mljet pobrinite se da imate uza se svu potrebnu dokumentaciju kojom ćete osigurati polaz ka svom odredištu

Naknadno dobivene informacije: u Ston u ljekarnu, trgovinu ili liječniku mogu i stanovnici Dubrovačkog primorja

Prema neslužbenim informacijama koje su pristigle tijekom dana, u Ston mogu i stanovnici mjesta općine Dubrovačko primorje. 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku