Izborna skupština LAG-a 5

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Izborna skupština udruge Lokalna akcijska grupa LAG5 održat će se u utorak, 6. svibnja 2014. u 17 sati u dvorani Općine Orebić.

LAG5 je udruga čiji su najvažniji članovi jedinice lokalne samouprave na čijim područjima djeluje: Blato, Dubrovačko primorje, Janjina, Korčula, Lastova, Lumbarda, Mljet, Orebić, Smokvica, Ston, Trpanj i Vela Luka. Međutim, članovi LAG-a su također brojni gospodarski subjekti, OPG-ovi, udruge pa i fizičke osobe s područja djelovanja. Zadaće koje LAG intenzivno provodi od početka ove godine su prvenstveno pomoć članovima u apliciranju za sredstva Europskih fondova i drugih izvora subvencija, te edukacije vezane za pisanje projekata, rad lokalne samouprave, poslovanje u ruralnim područjima itd. Sve to čini LAG5 ne samo još jednom udrugom, već i važnim subjektom ruralnog razvoja na našem terenu.

Tako će i novo vodstvo udruge koje se bira u utorak, također imati važnu ulogu u budućem razvoju našeg kraja, a na skupštini, uz ostale, očekujemo i brojne načelnike Općina i druge predstavnike lokalne vlasti.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku