Hvala na povjerenju – preko 1000 ‘lajkova’ na Facebooku

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Jučer je Facebook stranica našeg i vašeg portala ‘prevalila’ jubilej od 1.000 lajkova na toj popularnoj društvenoj mreži.

Imponira 1.000 ljudi koji su kazali da žele primiti informaciju svaki puta kada orebic.com.hr objavi novu vijest. Također, imponira i gotovo 300 prosječnih dnevnih posjeta, kojih za dana kada su vam vijesti posebno zanimljive porastu i na gotovo tisuću. Imponira, ali i obvezuje!

Hvala prvenstveno vama, vjerni posjetitelji portala, što ste prepoznali trud i rad suradnika portala i Udruge za tehničku kulturu Orebić, kao i moj osobno. 

Hvala Općini Orebić, koja suradnjom i financijski pomaže rad portala. Hvala svim ostalim pokroviteljima koji su financijski i na drugi način podržali projekt.

Hvala gosp. Jošku Jelaviću kao najaktivnijem i najprofesionalnijem od naših volonterskih suradnika. Hvala Ivici Trojanoviću, Nikoli Loliću, Andrei Šain,  Silviji Tomašević, Nedjeljku Ćendu, Borisu Poluti, Tončiju Čulini, Elvisu Borovini, Krešimiru Tolju, Mirelli Roso, Ivanu Pamiću, Dariju Krističeviću, Baldu Mirkoviću, Hami Lulaku – ako sam koga slučajno zaboravio nemojte molim vas zamjeriti – koji su svojim volonterskim radom na prikupljanju sadržaja i realizaciji aktivnosti portala omogućili gotovo dvije godine postojanja. 

Hvala predanim radnicima u našim obrazovnim, kulturnim, vjerskim, športskim i gospodarskim subjektima – koji su nas pravodobno informirali o svojim aktivnostima  i omogućili nazočnost i kvalitetno praćenje svih javnosti zanimljivih događanja.

Trudit ćemo se i ubuduće pravodobno, točno i temeljito informirati o svemu zanimljivom na području općine Orebić i poluotoka Pelješca, te nadam se, na najbolji način opravdati ukazano povjerenje.

 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku