Petak, 29 Ožujak 2013 09:10

Hvala na pažnji!

Napisao 

Naš i Vaš portal jučer je zabilježio 372 posjeta (za jučerašnji dan) i 100 'lajkova' na Facebook-u. 

"Hvala na pažnji i do viđenja" - česta je pozdravna rečenica na kraju različitih predavanja, radijskih i televizijskih emisija, i u sličnim prigodama. Naše 'Hvala na pažnji' je upravo obrnuto - pozdrav na početku našeg rada i druženja.

Brojevi iz naslova nisu impresivni i 'nešto za pohvaliti se' u globalnim ili nacionalnim standardima Interneta i oglašavanja. Međutim, s obuhvatom posjetitelja na koji ciljamo (stanovništvo Općine Orebić, Pelješčani u svijetu i prijatelji Pelješca) - mi smo za naših tri tjedna rada u slobodno vrijeme - na ove brojke ponosni. Zato Vam još jednom hvala!

Bilo je izvanredno iskustvo vidjeti koliko je Pelješčana, kući i u 'dijaspori' i prijatelja Pelješca jučer bilo zainteresirano za naš portal i naoko nevažnu vijest o postavljanju 'Pisanice od srca' pred našom župnom crkvom. Zato hvala na pažnji, motivu i entuzijazmu kojim ste nas obdarili.

Pratite nas i dalje, a mi ćemo pokušati uložiti maksimum truda i vremena kako bismo na pravi način uzvratili kvalitetnim sadržajem na pažnju kojom ste nas zadužili.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs,

Ekipa portala orebic.com.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Ožujak 2013 11:38

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku