Hvala na pažnji!

Naš i Vaš portal jučer je zabilježio 372 posjeta (za jučerašnji dan) i 100 'lajkova' na Facebook-u. 

"Hvala na pažnji i do viđenja" – česta je pozdravna rečenica na kraju različitih predavanja, radijskih i televizijskih emisija, i u sličnim prigodama. Naše 'Hvala na pažnji' je upravo obrnuto – pozdrav na početku našeg rada i druženja.

Brojevi iz naslova nisu impresivni i 'nešto za pohvaliti se' u globalnim ili nacionalnim standardima Interneta i oglašavanja. Međutim, s obuhvatom posjetitelja na koji ciljamo (stanovništvo Općine Orebić, Pelješčani u svijetu i prijatelji Pelješca) – mi smo za naših tri tjedna rada u slobodno vrijeme – na ove brojke ponosni. Zato Vam još jednom hvala!

Bilo je izvanredno iskustvo vidjeti koliko je Pelješčana, kući i u 'dijaspori' i prijatelja Pelješca jučer bilo zainteresirano za naš portal i naoko nevažnu vijest o postavljanju 'Pisanice od srca' pred našom župnom crkvom. Zato hvala na pažnji, motivu i entuzijazmu kojim ste nas obdarili.

Pratite nas i dalje, a mi ćemo pokušati uložiti maksimum truda i vremena kako bismo na pravi način uzvratili kvalitetnim sadržajem na pažnju kojom ste nas zadužili.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs,

Ekipa portala orebic.com.hr

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku