Glavni vatrogasni zapovjednik u posjeti orebićkom DVD-u

Foto: DVD Orebić

Orebićke vatrogasce u četvrtak je posjetio glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković u društvu za županijskim zapovjednikom Stjepanom Simovićem te predsjednikom vatrogasne Zajednice Dubrovačko- neretvanske županije Ivom Franušićem.

Nakon obilaska korčulanskih vatrogasaca, već tijekom jutra trebali su doći u Orebić, ali je susret odgođen zbog prekida trajektne linije s Korčulom, a otkazan je i sastanak sa svim vatrogasnim zapovjednicima naše Županije koji se trebao održati u dvorani Općine Orebić. Uspjeli su stići u Orebić tek u 20:00 sati.
U prostorijama DVD-a Orebić dočekali su ih načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić, predsjednik DVD-a Kristian Kapiteli, zapovjednik đ Nikša Nogalo, dopredsjednik Ivica Turić i dozapovjednik Ante Vidulin.
Glavni vatrogasni zapovjednik predao je orebićkim vatrogascima dio potrebne i vrlo vrijedne vatrogasne opreme. Ne skrivajući svoje zadovoljstvo kvalitetom i organiziranošću DVD- a Orebić te dobrom suradnjom sa Općinom Orebić, nadodao da je spreman u svakom trenutku za bilo kakav razgovor ili moguću pomoć u opremi u okvirima današnje situacije u hrvatskom vatrogastvu.
Nakon preuzimanja vatrogasne opreme i kratkog radnog sastanka, svi zajedno su obišli “novopečene” loviške vatrogasce.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku