Blagoslov u privremenom prostoru OŠ ‘Orebić’

Župnik orebićke Župe Pomoćnice kršćana, don Marko Stanić, blagoslovio je danas privremeni prostor OŠ ‘Orebić’ na Dubravici, te sve koji se njime služe.

Blagoslovu su nazočili brojni učenici i djelatnici OŠ ‘Orebić’. Tako su simbolično i zaokruženi opsežni radovi na prostoru koji je ustupila tvrtka ‘Viganj commerce’, te je uz pomoć Općine Orebić, radom lokalnih obrtnika, brojnih volontera – roditelja učenika OŠ ‘Orebić’, aktivista orebićkih udruga i drugih ovdje možda propuštenih ljudi dobrih namjera, obnovljen i izvrsno služi svrsi – održavanju nastave za orebićke osnovnoškolce. 

Projekt privremene organizacije rada Osnovne škole, a još više projekt rekonstrukcije, nadogradnje i izgradnje školske dvorane za OŠ ‘Orebić’ od vitalne su važnosti za kvalitetu života u Orebiću, a za naše prilike radi se o velikom, skupom i kompleksnom projektu. Stoga je, uz kvalitetan angažman prošlih i aktualne općinske vlasti, djelatnika OŠ i žitelja općine Orebić, pomoć Županije i države – i pomoć ‘odozgo’ itekako dobrodošla 🙂 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku