Besplatna radionica “Kako postati poduzetnik” 28.02.2024. u Orebiću

Centar za poduzetništvo DNŽ, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) i Razvojnom agencijom Općine Orebić – ORA, poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 28.02.2024., s početkom u 10.00 sati u Orebiću.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a.

Centar za poduzetništvo će pružiti sveobuhvatan pregled procesa osnivanja pravnog subjekta. Tijekom prezentacije, informirat će o poreznim i računovodstvenim obvezama koje poduzetnici trebaju uzeti u obzir. Također će pružiti korisne informacije o dostupnim edukacijama, trenutnim natječajima za bespovratna sredstva te poduzetničkim kreditima koji nude povoljne kamatne stope, odnosno kredite s subvencijama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje dostupne poduzetnicima i onima koji to namjeravaju postati.

Mjesto održavanja: dvorana Općine Orebić, Obala pomoraca 24, Orebić

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Sudjelovanjem na radionici polaznicima se dodjeljuje 5 bodova prilikom ocjenjivanja zahtjeva za prijavu na Potporu za samozapošljavanje.

Budući da je broj polaznika ograničen, mole se svi zainteresirani poduzetnici da se prijave putem:
– poveznice: https://forms.gle/UtCeQzfP8c3HMrdN9
– e-maila: razvojna.ora@gmail.com ili czp@czp.hr
– telefona: 020/412-071 ili 020/418-401

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku