Nastup plesnih grupa Udruge Ritam studio Pelješac

U petak, 9. lipnja s početkom u 18:30 na trgu Mimbelli u Orebiću održan je nastup dviju plesnih grupa Udruge Ritam studio Pelješac voditeljice Sandre Suhor Galiot.

Nastupila su djeca vrtićkog uzrasta i nižih razreda OŠ Orebić. U programu koji je trajao oko sat vremena djeca su se ispred mnogobrojne publike pokazala u 9.točaka koje su marljivo vježbali i pripremali kroz godinu. Svoja plesna umijeća pokazali su uz latino ritmove, moderne plesove, akrobacije a nešto su i zapjevali…Sveopće oduševljenje i gromoglasni aplauzi publike bili su potvrda da je ovo bila manifestacija koja će se pamtiti!

Nakon plesnog programa za djecu je priređena zabava uz jelo i piće koje su pripremile vrijedne majke polaznika plesa.

Osim toga, izložene su donacijske kutije za novčane priloge za susjedu lumbarđanku Katarinu Nobilo. Katarina boluje od cerebralne paralize te su joj potrebne 3 operacije kako bi mogla hodati, sav prikupljen iznos biti će namijenjen za navedeno.

Voditeljica zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj događaj ostvari i poručuje kako su joj dječji osmjesi i zagrljaji vjetar u leđa za nastavak sa budućim radom ali i organizacijom sličnih manifestacija.

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku