Zatvorili ‘Orsan’ i ‘Komodor’

Foto: Club Adriatic d.o.o.

Nakon hotela ‘Orsan’ koji posluje u sklopu HTP Orebić s ovogodišnjim poslovanjem završio je i hotel ‘Komodor’ u Turističkom naselju Perna u Kućištu.

U njemu je ove godine boravilo 4.625 gostiju i ostvareno 35.016 noćenja. Među posjetiteljima najviše ih je bilo iz Bosne i Hercegovine, Češke i Poljske. U usporedbi s prošlom godinom i gostju i noćenja bilo je 9% manje, što je posljedica izostanka i najnužnijih ulaganja u taj hotel sagrađen početkom sedamtesetih godina prošlog stoljeća koji danas jedva ispunjava uvjete poslovanja u kategoriji dvije zvjezdice.

Hotel ‘Orsan’ zatvorio je vrata gotima ranije nego proščlih godina ostvarivši 20.300 noćenja, a s radom sve do 23. listopada, preuzevši dio gostiju, nastavlja obnovljeni u kategoriji četiri zvjezdice hotel “Bellevue”. Vodstvo Hotelsko-turističkog poduzeća Orebić, najveće hotelijerske tvrtke na Pelješcu, u pregovorima je s francuskom turističkom agencijom “Prodinteur”, svojim dugogodišnjim partnerom, koji bi nakon dvogodišnje stanke ponovo od iduće godine dovodio francuske turiste na odmor u hotel ‘Orsan’

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku