Slatko otvorenje – otvoren Croccantino u zgradi pošte

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Jučer je u zgradi pošte otvorena slastičarnica ‘Croccantino’ koja djeluje u sklopu obiteljske tvrtke TIM Antunović iz Vignja.

Croccantino je priča o nastavku 20 godišnje slastičarske obiteljske tradicije, koju su nove generacije odlučile proširiti i podići na višu razinu. Sestre Ivana i Marija Antunović, te Marijin dečko – Zagrepčanin  Ivan Borac, uz potporu iskusnog orebićkog slastičara – tate Željka, krenuli su u projekt stvaranja jedne posebne slastičarnice u Orebiću, s domaćim – obiteljskim štihom, pravim kolačima iz ‘mamine kužine, uz poseban naglasak na izvornom talijanskom sladoledu – koji se radi isključivo od prirodnih sastojaka, po jedinstvenoj vlastitoj recepturi. 

Uz Ivanu, Mariju, Ivana i Željka pomažu naravno i brat Tihomir, te mama Dragana – a u slastičarnici u Orebiću, te prodajnom objektu uz Liberan u Vignju za sada sezonski radi pet mladih djelatnica iz Orebića i Vignja. Za ‘gelato’ i proizvodnju općenito zadužena je Ivana, koja se, iako završava studij ekonomije, dodatno educirala za izradu talijanskog sladoleda u njegovoj postojbini u Bologni, Marija se brine za prodaju, a Ivan se bavi financijama i managementom.

Ovom mladom timu u TIM-u Antunović želimo svu sreću i uspjeh sa slatkim projektom koji pokazuje na koji se način mladi i školovani pelješčani mogu vratiti kući, te uz vlastito zapošljavanje kreirati i nova radna mjesta, a istodobno obogatiti i ukupnu turističku ponudu.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku