Prezentacija Orebića i Županije u Poljskoj

TZO Orebić

Turistička zajednica Općine Orebić, zajedno sa turističkim zajednicama triju južnih hrvatskih županija predstavlja našu turističku ponudu na sajmu u Poljskoj.

Na sajmu koji se upravo održava u Gdansku su i predstavnice naše Turističke zajednice. Za kratko izvješće zamolili smo direktoricu TZO Orebić Jelenu Radovanović:

“U Gdansku, na sjeveru Poljske, održava se turistički sajam od 12. do 14.04.2013. Na sajmu zajedno nastupaju 3 dalmatinske županije, Dubrovačko – neretvanska, Splitsko – dalmatinska, te Šibensko – kninska županija. Voditeljica štanda je djelatnica u našoj turističkoj zajednici Gordana Mustapić.
Obzirom da Eurolot od svibnja uvodi direktne letove za Hrvatsku iz Gdanska, Krakowa, Poznana I Warszawe za Dubrovnik, Split, Zadar I Rijeku, 12.04. održana je prezentacija destinacija na razini županije za predstavnike medija u AmberExpo centru. Prezentaciju za našu županiju održala je Jelena Radovanović.
Osim navedenih aktivnosti, na nama značajnom poljskom tržištu, slijedeći tjedan TZO Orebić nastupa zajedno s TZ Dubrovačko – neretvanske županije  i  ostalim dalmatinskim županijskim turističkim zajednicama na road show prezentacijama u Wroclawu i Krakowu.”
Sajam u Gdansku je među tri najveća u Poljskoj. Ima preko 300 izlagača i 10.000 posjetitelja iz Poljske i inozemstva. Našim predstavnicama želimo uspješan nastup i da za posjet Orebiću i Pelješcu zainteresiraju što veći broj poljskih turista.
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku