Petak, 25 Listopad 2013 19:45

Još jedno priznanje kvalitete Kampu Adriatic

Napisao 
Antonio Mikulić na dodjeli nagrade s ministrom Lorencinom Antonio Mikulić na dodjeli nagrade s ministrom Lorencinom Foto: obitelj Mikulić

Na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma koji se održavaju u Zadru kamp Adriatic obitelji Mikulić iz Mokala osvojio je treće mjesto među malim kampovima u Hrvatskoj.

Prva večer Dana hrvatskog turizma završila je podjelom nagrada u zajedničkoj akciji Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske radiotelevizije i Hrvatske turističke zajednice: „17. Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ te akcijama Hrvatske turističke zajednice: „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“, „Doživi Hrvatsku – Experience Croatia“ i „Eden“.

Kampu Adriatic obitelji Mikulić iz Mokala dodijeljeno je priznanje za treće mjesto u kategoriji Najbolji mali kamp. Ovo je Mikulićima tek još jedna u nizu nagrada u ovoj akciji koju već tradicionalno 17. godinu za redom zajednički provode HGK i HRT, ocjenjujući kvalitetu ponude turističkih destinacija i smještajnih kapaciteta Hrvatske, s ciljem podizanja razine kvalitete i obujma ponude i standarda u turizmu. Proteklih godina osvajali su i prvo mjesto u ovoj kategoriji.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku