Još danas prijave za predstavljanje Poduzetničkog impulsa u Dubrovniku

Foto: Ministarstvo poduzetništva i obrta

Predstavljanje programa poticanja poduzetništva i obrta ”PODUZETNIČKI IMPULS 2015.” za poduzetnike iz Dubrovačko-neretvanske županije održat će se u Dubrovniku sutra, u utorak 10. ožujka 2015. u hotelu Royal Princess Importanne Resort, s početkom u 10 sati.

Predstavit će ga tim Ministarstva poduzetništva i obrta, uz suorganizaciju Regionalne razvojne agencije DUNEA-e i drugih potpornih županijskih institucija – Centra za poduzetništvo DNŽ, Obrtničke komore DNŽ i HGK županijske komore Dubrovnik.

Poduzetnički impuls 2015. provodit će se u tri osnovna programa:

  • “Mikro i malo poduzetništvo i obrt”
  • “Sredstva iz fondova EU”
  • “Lakši pristup financiranju”

Za dolazak se, zbog ograničenosti kapaciteta, potrebno prijaviti RRA DUNEA-i još ovaj ponedjeljak 9. ožujka do 15 sati, na mail: mradovanovic@dunea.hr ili telefon 638-453.

Poduzetnicima je, kroz programe Poduzetničkog impulsa, na raspolaganju 4,37 milijardi kuna. Namijenjeni su povećanju konkurentnosti sektora, povećanju poslovnih aktivnosti istraživanja i razvoja, povećanju investicija, komercijalizaciji inovacija, razvoju malih i srednjih poduzeća temeljenih na znanju te povećanju poduzetničkih znanja kao i prijenosu znanja. Prvi javni poziv za za dodjelu bespovratnih potpora za opremanje pogona i kupnju strojeva bit će objavljen već u ožujku, dok se natječaji za potpore u turizmu očekuju u svibnju.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku