I pelješki vinari na Vinistri

Foto: DUNEA

U sklopu projekta WiNe, Regionalna razvojna agencija DUNEA organizirala je predstavljanje vinara iz Dubrovačko-neretvanske županije na izložbi vina i vinarske opreme Vinistra 2013., u Poreču.

Na štandu se predstavilo 10 vinara te predstavnik Zajednice maslinara i uljara Dubrovačko – neretvanske županije. U okviru programa Vinistre održana je i posebna prezentacija i degustacija vina iz DNŽ, uz stručno vodstvo sommeliera. I prezentacija i štand vinara Dubrovačko-neretvanske županije izazvali su veliku pozornost posjetitelja, koji su i ove godine u velikom broju pohodili Vinistru.
Održana su i brojna stručna predavanja i radionice, poput predavanja o značaju vinskog turizma te premijernog predstavljanja čaša za malvaziju svjetski priznatog dizajnera Georgea Riedela.  Kroz projekt Wine, ukupne vrijednosti 3,5 milijuna kuna, kojem je DUNEA nositelj zajedno s crnogorskim partnerima, jedna od planiranih aktivnosti je organizacija i održavanje vinskog festivala u Dubrovniku, koji je predviđen za iduću godinu.
 
Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku