Direktorica TU TZO Orebić imenovana u nacionalni PPS klub

Foto: TZO Orebić

Jelena Radovanović, direktorica TU TZO Orebić imenovana je nacionalni PPS klub pri Hrvatskoj turističkoj zajednici (HTZ) koji broji ukupno 45 članova iz cijele Hrvatske.

Kako saznajemo iz Turističkog ureda TZO Orebić, to je prvi put je netko od turističkih djelatnika Orebića imenovan u neko od tijela pri HTZ.

Članovi nacionalnog PPS kluba su i ministar turizma Darko Lorencin, te direktor glavnog ureda HTZ Ratomir Ivičić. Iz Dubrovačko-neretvanske županije članovi su: Vladimir Bakić, direktor TU TZ DNŽ, Romana Vlašić, direktorica TU TZG Dubrovnika i Jelena Radovanović, direktorica TU TZO Orebić.

Nacionalni PPS klub započeo je sa svojim radom u utorak, 10. veljače održavanjem 1. nacionalnog PPS foruma.

PPS projekt, Croatia365, provodi HTZ u suradnji s Ministarstvom turizma, s ciljem razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone koja će pozicionirati Hrvatsku kao cjelogodišnju turističku destinaciju. Nacionalni PPS klub je novoosnovano savjetodavno tijelo HTZ zajednice.

Mogućnost da direktorica TU TZO Orebić bude član nacionalnog PPS kluba prepoznata je od strane kolega iz sustava turističkih zajednica koji su predložili njeno imenovanje.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku