Besplatna radionica: Kako pokrenuti svoje online poslovanje? – u ponedjeljak u Orebiću

Razvojna agencija Općine Orebić organizira besplatnu edukaciju na temu „Kako pokrenuti svoje online poslovanje?“

Gledaš profile ljudi koji imaju fleksibilne urede, putuju, provode vrijeme s obitelji + pristojno zarađuju i želiš si nešto takvo za sebe? Istodobno se boriš s manjkom poslovnih prilika i mogućnostima u svom okruženju? Razvojna agencija Općine Orebić organizira besplatnu edukaciju na temu „Kako pokrenuti svoje online poslovanje?“

Mjesto održavanja: Dvorana Općine Orebić, Obala pomoraca 24, Orebić

Vrijeme održavanja: 19.06.2023. s početkom u 10:00 sati

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Svaki sudionik radionice dobiti će radne materijale.

PROGRAM RADIONICE

Radionicu će voditi Ivana Deak, poslovna savjetnica i vlasnica brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno.
Pomaže upravo pojedincima, koji žele iskoračiti iz zone komfora i pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu.
Danas imamo sve potrebne resurse kako ne bismo ovisili o lokalnim tržišnim prilikama. Također, imamo mogućnost stvoriti posao koji odgovara nama i našem životnom stilu. Na Ivanu utječe filozofija poslovanja koju vidimo na stranim razvijenim tržištima, a to će najbolje demonstrirati na nadolazećoj interaktivnoj radionici.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijave putem:

maila: razvojna.ora@gmail.com
telefona: 020/412-071

program-radionice-online-poslovanje-20230619.pdf

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku