Obraćanje biračima Tomislava Jurjevića, kandidata HDZ-a za načelnika

Poštovani birači, kolege i suradnici,

Ponajprije želim zahvaliti biračima s područja Općine Orebić na dobrom odazivu i povjerenju koje su nam ukazali u prvom krugu lokalnih izbora. HDZ Općine Orebić je još jednom pokazao kako je najjača politička  snaga s kojom naši građani uvijek mogu računati.

Čestitam ostalim sudionicima izbora, gospodinu Ančiću koji je prošao u drugi izborni krug, ali i svima ostalima koji su vjerom u vlastite snage nastupili na ovim izborima. Nadam se da ćemo uspješno surađivati, u Općinskom vijeću i u mjestima općine, na dobrobit stanovnika našega kraja.

Čestitam i našem županu Nikoli Dobroslaviću, te nositelju HDZ-ove županijske liste Branku Bačiću na izbornom uspjehu i vjerujem kako će i ubuduće podržavati Općinu Orebić u njenim razvojnim i infrastrukturnim projektima.

Zahvaljujem kandidatu za zamjenika načelnika, kandidatima naše liste, svim članovima i simpatizerima stranke – na zajedništvu i trudu koji su uložili da uspješno prezentiramo svoj program i ponovo dobijemo povjerenje birača iz svih mjesta naše općine.

Molim Vas za još malo ustrajnosti i snage – kako bismo zajedno i drugog lipnja ostvarili još jednu pobjedu, te zadržali kontinuitet uspješnog upravljanja Općinom Orebić.

Vaš načelnik,

Tomislav Jurjević

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku