Srijeda, 05 Kolovoz 2020 08:20

Sretan vam Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Napisao 
Hrvatski barjak na kninskoj tvrđavi nakon oslobođenja Knina Hrvatski barjak na kninskoj tvrđavi nakon oslobođenja Knina Foto: Wikimedia

Svim hrvatskim braniteljima, posjetiteljima portala, Hrvatima i građanima Republike Hrvatske, svim prijateljima naše domovine čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Oživimo i ovom prilikom svu sreću i ponos koji smo osjećali i 5. kolovoza 1995. Prenesimo i generacijama koje su rođene nakon tog vremena emocije koje smo tada proživljavali - veličinu i vrijednost zajedništva, pobjede i slobode! Sjetimo se pri tom s posebnim poštovanjem onih koji su u ovoj, ili nebrojenim drugim akcijama Domovinskog rata za slobodu i suverenitet domovine žrtvovali svoje živote. Čestitajmo posebno svim hrvatskim braniteljima jer su nas upravo oni učinili tako sretnima i ponosnima!

Obilježimo i ovu obljetnicu naše velike pobjede uzdignuta čela, kao slobodan, pobjednički narod. Jer jedino kao slobodni, ponosni i samopouzdani ljudi spremni smo  izvojevati nove pobjede u miru i kročiti u bolju budućnost.

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 05 Kolovoz 2020 08:37

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku