Srijeda, 11 Srpanj 2018 12:16

Priopćenje MO Kućište: Izlaganje u Saboru na temu trajektnog pristaništa Perna

Napisao/la 
Predstavnik MO Kućište na tematskoj sjednici OV Općine Orebić Predstavnik MO Kućište na tematskoj sjednici OV Općine Orebić Foto: I. Dajak | Orebić.com.hr

M.O. Kućišta poziva sve zainteresirane da danas u 13h prate sjednicu Sabora gdje će njihov problem s izgradnjom trajektne luke biti predstavljen zastupnicima.M.O. Kućišta poziva sve zainteresirane da danas u 13h prate sjednicu Sabora gdje će njihov problem s izgradnjom trajektne luke biti predstavljen zastupnicima.Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Borba koju smo počeli za sprječavanje trajektne luke u našem mjestu svaki dan ide sve dalje i dalje. Sa svakim novim pročitanim člankom / planom / zakonom shvaćamo kako je bitno da ovo ne ostane samo na riječima preko facebooka. Ovo je nepravda koja se tiče svih nas, jer danas smo to mi i Kućište a sutra možda vi i vaše mjesto.

11.07.2018. u 13h na saborskoj sjednici naš problem će biti predstavljen svim zastupnicima.Pozivamo vas da sutrašnju sjednicu sabora pratite na jednom od sljedećih linkova:

Saborska Internet televizija: http://itv.sabor.hr/video

Youtube kanal: https://www.youtube.com/c/InternetTVHrvatskogasabora/live

Audioprijenos sjednice: http://audio.sabor.hr/stream.aac:ili http://audio.sabor.hr/stream.mp3.

Ukoliko niste stigli pogledati uživo naše predstavljanje to možete pogledati i u arhivi:http://www.sabor.hr/arhiva-dnevnih-redova-9

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 11 Srpanj 2018 12:40

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku