Završna natjecanja viganjske ‘Rozariade’

U nogometnom finalu prve viganjske olimpijade – ‘Rozariade’ s početkom u 20:00h nastupit će ekipe ekipe Orebića i Kneža. Nešto prije u 19:00h za treće mjesto će se boriti Lovištani i Trpanjci.

Do završnice su stigli i balotaši – a u finalu će igrati četiri bućarske ekipe: Fumar o pakla, Palus, Mlatni jednu i Jelto bilo teško.

U streličarskom finalu četiri streličara probati će osvojiti medalju: Zoran Lupis, Ante Radovanović , Pavle Javorčić i Slaven Roso.

Za subotu ujutro planirane su i trekking utrke, a oko podneva počinje i biciklistička utrka Donja Nakovana – Viganj, na kojem se među ostalima prijavio i olimpijac u windsurfingu Luka Mratović, te 72 godišnji turist iz Njemačke.

Vjetar nije išao na ruku organizatorima za windsurf i kitesurf utrke na moru, te će se tek u nedjelju probati organizirati barem jedna one hour slalom i to windsurf i kitesurf zajedno!

Organizator Rozariade za sve sudionike i goste Vignja priprema nakon završetka finalne utakmice u nogometu veliku zabavu u prostorijama Kuventa. Osim proglašenja pobjednika uz šampanjac i dodjelu medalja i pehara, tu će biti i mesa s roštilja, a sve to uz živu svirku.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku