Orebić – Maestral: pobjeda kadeta, seniori igrali neriješeno

Jučer su na Trstenici odigrane dvije napete utakmice. U prvoj su kadeti rezultatom 2:1 pobjedili gostujući Maestral. Ovom pobjedom uspješno su okončali jesenski dio natjecanja i popeli se na  2. mjesto na tablici.

Već u prvoj minuti Orebić je poveo pogotkom Nikole Nogala, slijedio je pogodak Ivana Čepa u 13. minuti pa je Orebić završio I. poluvrijeme sa 2 gola prednosti. U 48. minuti Orebić nije realizirao dosuđeni jedanaesterac. Nikola Jerković je svojim pogotkom za Maestral u 80. minuti postavio i konačan rezultat od 2:1 za Orebić.

Seniori su propustili priliku te neriješenim rezultatom pali na 3. mjesto. Ipak, utakmica je bila napeta i puna preokreta.  Orebić je startao izvrsno, pogotkom Ante Kordića u 5.minuti. Golom Marina Ugrina u 32. minuti Orebić vodi 2:0. Maestralu nije dugo trebalo da smanji zaostatak – prvi pogodak za gostujuću momčad postiže Darko Jerković u 34. minuti te se na poluvrijeme ide rezultatom 2:1. 

Dobra igra Orebića nastavila se i u drugom poluvremenu. Ante Kordić, najbolji strijelac Orebića, postiže još jedan gol u 52′. Nakon tog pogotka Orebić se malo povukao, a Maestral je nije propustio priliku te je uspio izjednačiti pogotcima Đura Šutala u 63′ i Ivana Batinovića u 78′. U zadnjih 8 minuta utakmice Maestral je imao dva sjajna udarca i priliku za pobjedu, tako da konačan rezultat možemo zahvaliti i izvrsnim reakcijama golmana Nika Bikića.

Orebić je sada na 3. mjestu sa 19 bodova. Konačan rasplet jesenskog dijela natjecanja možemo očekivati polovicom prosinca, kada završi i posljednje 13. kolo 1. ŽNL i kada se odigraju sve zaostale utakmice.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku