Izvrstan rezultat taekwondo sportaša Fortece na državnom prvenstvu

U subotu, 19. ožujka, u Zaprešiću je održano državno prvenstvo u Taekwondo formama na kojem je Taekwondo klub ‘Forteca’ – Korčula, za koji se natječu i brojni pelješki sportaši ostvario izvrstan rezultat i u ukupnom plasmanu zauzeo drugo treće mjesto.

Uspješni su bili i nastupi članova Fortece s Pelješca. U pojedinačnim nastupima medalje su osvojili: Luka Bogoje – zlato (juniori JA-2), Laura Barić bronca (seniorke SB-1), te Ivano Grbavac koji je osvojio broncu (stariji kadeti KA-3). Od peljeških sportaša broncom se okitio i Nikša Pavić nastupom u kreativnom timu, dok je Luka Bogoje kolekciji dodao i tri bronce (kreativni tim, parovi i muški tim). Uspješan je bio nastup i Irene Šegedin koja je uz broncu u pojedinačnom nastupu u kategoriji (Master MB-1) uzela još dvije u kategorijama parovi i kreativni tim.

Sportaši Fortece pod vodstvom glavnog trenera Ante Šegedina, pomoćnog trenera Tonija Šegedina i instruktorice Irene Šegedin ukupno su na ovom prvenstvu osvojili 29 medalja i to: Vid Peručić (zlato KA-4), Leo Pergegaj (srebro KA-3), David Julian Gavranić (srebro JA-2, bronca muški tim, bronca kreativni tim), Josipa Curać (bronca JB-2, srebro ženski tim, bronca kreativni tim), Mladen Foretić (bronca JA-2, bronca kreativni tim, bronca muški tim), Anđela Joković (bronca KB-3), Nikola Curać (bronca KA-3), Toni Šegedin (bronca parovi, bronca kreativni tim), Laura Grbin (srebro ženski tim, bronca kreativni tim), Mark Adrian Gavranić (srebro muški tim, bronca kreativni tim).

Boje Korčule i Pelješca na državnom prvenstvu branili su još i ovi članovi ‘Fortece’ koji na ovom natjecanju nisu uspjeli do medalja: Franko Šeparović, Lorena Grbavac, Frano Curać, Marko Pranjić, Emili Gavranić, Ena Prizmić, Lucija Dajak i Ela Marelić.

Visoki plasman na nacionalnom prvenstvu za dio će sportaša biti vrednovan i adekvatnom kategorizacijom Hrvatskog olimpijskog odbora. Čestitamo sportašima i stručnim radnicima Fortece, te im želimo puno sportskih uspjeha i u budućnosti.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku