Pelješki sport

Utorak, 27 Rujan 2016 13:04

Krenula natjecanja na 'Rozariadi'

U organizaciji sportsko-rekreacijskog društva Viganj, a u sklopu Treće sportske i turističke manifestacije 'Rozariada' u Pelješkom kanalu pred Vignjem održano je natjecanje u ribolovu iz barke.

 Sportsko-rekreacijsko društvo Viganj uputilo je poziv svim zainteresiranim za sudjelovanje na Trećoj Rozarijadi koja će se od 29. ovoga mjeseca do 2. listopada ove godine održati u Vignju u povodu blagdana Svetog Mihovila i Gospe od Rozarija.

Na ekipnom prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke održanom 11. lipnja u Varaždinu, orebićka atletičarka Marija Tolj ostvarila je izvrstan nastup i odnijela pobjedu u obje discipline u kojima je nastupila.

Čakovec, 04.-05.06.2016. Orebićka atletičarka Marija Tolj uspješno je nastupila proteklog vikenda na godine Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i juniorke. 

Slovenska Bistrica, 28.5.2016. -  Sada već trostruka državna rekorderka Marija Tolj (1999.g.)  nastupila je na Međunarodnom seniorskom atletskom mitingu u disciplinama disk (1 kg) i kugla (3kg) u kojoj je srušila 12 godina star državni rekord.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku