Pelješki sport

 U skladu s pomorskom tradicijom u Orebiću danas očekuju sudionike 37. južnodalmatinske jederiličarske regate koju od 4. do 6. ovog mjeseca pod pokroviteljstvom ''atlantske plovidbe'' zajednički organiziraju jedriličarsko društvo ''Orsan'' u Dubrovniku i pomorsko- športska udruga ''Peliška jedra'' u Orebiću.

 U Zagrebu 8.i 9. srpnja 2017. godine održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniorke na kojem je nastupila i naša orebićanka, juniorka Marija Tolj (1999.).

Četvrtak, 15 Lipanj 2017 18:04

Drugi Čiringito tuna kup

U organizaciji vlasnika popularnog viganjskog ugostiteljskog objekta Čiringito Dina Dalmatina i jedriličarske sekcije pomorsko-športske udruge 'Peliška jedra' u Orebiću održava se natjecanje u jedrenju na dasci u diciplini slalom za Drugi Čiringito kup.

Slovenska Bistrica, 27.5.2017. - Na međunarodnom seniorskom atletskom mitingu trostruka državna rekorderka - juniorka Marija Tolj osvojila je broncu u bacanju diska 1 kg.

Orebićke mažoretkinje, čiji su mlađi juniori i ovogodišnji laureati općinske godišnje nagrade za iznimna postignuća, prikupljaju sredstva za što bolji i brojniji nastup na međunarodnom 'International Dance Fest koji će se održati od 21. do 23. ovog mjeseca u Sarajevu.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku