Pelješki sport

Ponedjeljak, 06 Studeni 2017 08:29

Završena prva pelješka regata krstaša

Jedrilica 'Izazivač' jedriiličarskog kluba Mornar u Splitu sa skiperom Miljenkom Nikolićem osvojila je po korigiranom vremenu prvo mjesto na Prvoj pelješkoj jedriličarskoj regati koju je proteklog vikenda organizirala pomorsko-športska udruga 'Peliška jedra' u Orebiću.

U organizaiji pomorsko-športske udruge 'Pelješka jedra' u Orebiću, u subotu i nedjelju 4. i 5. ovoga mjeseca održat će se Prva pelješka jedriličarska regata krstaša.

U organizaciji jedriličarske sekcije pomorsko-športske udruge 'Peliška jedra' u Orebiću u Pelješkom kanalu pred orebićkom lukom održana je jedriličarska regata u klasi Optimist koja se bodovala za kup Hvatske u toj disciplini.

 U skladu s pomorskom tradicijom u Orebiću danas očekuju sudionike 37. južnodalmatinske jederiličarske regate koju od 4. do 6. ovog mjeseca pod pokroviteljstvom ''atlantske plovidbe'' zajednički organiziraju jedriličarsko društvo ''Orsan'' u Dubrovniku i pomorsko- športska udruga ''Peliška jedra'' u Orebiću.

 U Zagrebu 8.i 9. srpnja 2017. godine održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniorke na kojem je nastupila i naša orebićanka, juniorka Marija Tolj (1999.).

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku