Pelješki sport

Na prvom danu natjecanja Kupa i ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke u Zagrebu održanog 19. i 20.5.2018. Marija Tolj je u diciplini bacanje diska 1kg hicem od 53.30 metara osvojila prvo mjesto i 12 bodova.

U subotu, 12. svibnja, na terenima SC 'Dalmatino' na Dubravici održan je  tradicionalni malonogometni turnir vatrogasnih društava kojeg prigodom blagdana sv. Florijana - zaštitnika vatrogasaca priređuje DVD Orebić.

Proteklog vikenda u Sarajevu je održan plesni festival 'InterDance Fest'. Među brojnim natjecateljima na 'Inter Dance Festu' nastupile su i naše mažoretkinje iz Orebića, te u jakoj međunarodnoj konkurenciji  ostvarile izvrsne rezultate.

U nedjelju 11.03.2018. godine u portugalskom gradu Leirija na Europskom bacačkom kupu  Marija Tolj je nastupila za Hrvatsku reprezentaciju u mlađoj-seniorskoj konkurenciji u disciplini bacanje diska 1 kilogram.

Subota, 03.03.2018.g - Izvrsnim hicem od 57,90m Marija Tolj je popravila osobni rekord i postavila najbolji juniorski rezultat ove sezone.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku