Pelješki sport

Autoklub "Pelješac Racing" sezonu Prvenstva Hrvatske završio je dvostrukim slavljem u Kupu povijesnih automobila. Završnicom na Grobniku osigurao je prvo mjesto u poretku klubova, a Anto Prnić je još jednom pobjedom potvrdio naslov prvaka u ukupnom poretku, koji je i matematički već osigurao uspješnim nastupima u prethodnim utrkama.

Vozači Autokluba Pelješac racing ostvarili su izvrstan rezultat na utrkama 19. i 20. Nagrade Ragusa Racinga održane proteklog vikenda na stazi Mirinovo u Mokošici.

U alžirskom Oranu, Marija Tolj, hrvatska reprezentativka i članica zagrebačkog Dinama Zrinjevac, postala je prvakinja Mediterana u bacanju diska na XIX. Mediteranskim igrama.

U Kuni je u subotu, 10. lipnja, nakon dvogodišnje stanke, na igralištu HNK Rât održan 19. Olimpijski festival dječjih vrtića.

Nakon dvije godine pauze - zbog poznatih okolnosti -  nastavlja se tradicija održavanja  Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije - a red na domaćinstvo ima naš Dječji vrtić Orebić.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku