Pelješki sport

 U organizaciji Mjesnog odbora Trstenik u tom pelješkom mjestu i ove su godine održane popularne zabavne igre za djecu u kojima je sudjelovalo 64-ero mališana, domaćih i djece roditelja koji su tu na odmoru iz Hrvatske i više europskih zemalja.

P.Š.U. Peliška jedra organiziraju prigodno natjecanje u ribolovu iz usidrene brodice rukom, pod nazivom „Kup Peliških jedara 2014“ te pozivaju sve zainteresirane da pristupe natjecanju.

 Točno u podne po ustaljenom ceremonijalu ispred glavnog mula u Orebiću označen je start 34. južnodalmatinske jedriličarske regate u kojoj sudjeluje pedesetak brodova s posadama iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Češke i Crne Gore.

Na nedavno uređenom boćalištu u Stankovićima u četvrtak 12. i petak 13. lipnja odigrat će se boćarski turnir kojim će se, uz ostalo, obilježiti i Blagdan sv. Ante, zaštitnika ovog starog pelješkog mjesta.

Jučer je kroz sela Pelješke župe održana neobična biciklistička utrka u kojoj se natjecateljima nije mjerila brzina, a zaustavljati se bilo jednako važno kao i voziti.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku