1. Memorijalni turnir ‘Tonko Ruvo’ u organizaciji KVAŠK-a odigran na Korčuli – FOTOGALERIJA

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Na bazenu ‘Gojko Arneri’ u Korčuli, u subotu 22. veljače odigran je prvi Memorijalni vaterpolski turnir ‘Tonko Ruvo’ – u organizaciji KVAŠK-a.

Nastupili su mlađi juniori iz šest vaterpolo klubova – VK KVAŠK, VK Vela Luka, VK Tornado – Blato, VK Trpanj, KPK Korčula i Belevue Dubrovnik. Turnir je osvojila momčad VK Bellevue iz Dubrovnika svladavši u finalu KPK iz Korčule rezultatom  7:6.

Organizator KVAŠK osvojio je treće mjesto u ogledu s Velom lukom rezultatom 8:7. Trofej za fair play osvojila je momčad VK Trpanj, a najboljim vratarom turnira proglašen je Karlo Kaštelan.

U utakmicama po skupinama postignuti su slijedeći rezultati:

KVAŠK – BELLEVUE 2:18
KPK – TORNADO 15:5
KVAŠK – TRPANJ 8:5
KPK – VELA LUKA 14:9
BELLEVUE – TRPANJ 13:3
VELA LUKA – TORNADO 11:4

Osobito primijetne bile su razlike između ekipa koje treniraju svakodnevno, onih koje za to priliku imaju nešto rjeđe, te ekipa koje zimi gotovo uopće ne treniraju. Također, obzirom da se radilo o turniru, dob sudionika bila je prilično šarena. Tako su Bellevue i KPK suvereno dominirali u bazenu, a KVAŠK je zasluženo treći.

Dio atmosfere s turnira, kojeg su kvalitetno organizirali domaćini iz pelješkog KVAŠK-a, pogledajte u galeriji fotografija.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku