Sponzorirani članci

Cilj gnojidbe je sačuvati tlo kao nepovratni resurs i osigurati ujednačene prinose, kvalitetu proizvoda kroz dugi niz godina.Da bi u navedenom uspjeli potrebno je sva svojstva tla(biološka, kemijska, fizikalna..)održavati u optimalnom odnosu.

Pročitajte obraćanje biračima kandidata na listi Mosta nezavisnih lista, Ivice Dajaka iz Stankovića.  Zašto se kandidirao, što može obećati biračima i zašto bi baš za njega glasali u nedjelju:

Putnička agencija Croatia Holidays iz Orebića traži radnicu ili radnika za rad u mjenjačnici/agenciji u Orebiću u srpnju, kolovozu i rujnu.

 Mato Tomljanović, Mostov kandidat za europaralamentarne izbore, i Ivica Dajak, vijećnik Mosta u Skupštini Dubrovačko-neretvanske županije, ovog su se tjedna u Orebiću družili s biračima, te pojasnili za što će se Most boriti u Europarlamentu.

26.5. održavaju se izbori za EU parlament. Izađimo za bolju budućnost naše djece, za hrvatsko zdravstvo europskih standarda, za bolje korištenje europskih fondova, za načelo jednakih plaća za jednak rad na istom radnom mjestu.

Stranica 1 od 2

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku