Politika

Do 19 sati otvorena su birališta u drugom krugu lokalnih izbora. Na biralištima općine Orebić glasuje se za župana, a do 16:30 odazvalo se tek 665 birača.

Nakon što smo u prvom krugu izabrali općinskog načelnika, te općinske i županijske vijećnike, danas se u drugom krugu lokalnih izbora u Orebiću bira još samo župan.

2. lipnja 2017., Dubrovnik – Kandidat Mosta za župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Grmoja danas je s kandidatima za zamjenike Dariom Pecotić i Matom Tomljanovićem održao završnu konferenciju za medije u Dubrovniku.

30. svibnja 2017., Pelješac – Kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Grmoja s kandidatima za zamjenike Dariom Pecotić i Matom Tomljanovićem u posjetu Trpnju i Orebiću upozorio je na probleme prometne nepovezanosti na poluotoku Pelješcu, te ponudio stručna rješenja iz Mostovog programa.

U utorak, 30. svibnja u poslijepodnevnim satima, kandidati za župana i zamjenike Mosta nezavisnih lista - Nikola Grmoja, Mato Tomljanović i Daria Pecotić posjetit će Pelješac i družiti se s biračima u Orebiću i Trpnju.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku