Politika

M.O. Kućišta poziva sve zainteresirane da danas u 13h prate sjednicu Sabora gdje će njihov problem s izgradnjom trajektne luke biti predstavljen zastupnicima.M.O. Kućišta poziva sve zainteresirane da danas u 13h prate sjednicu Sabora gdje će njihov problem s izgradnjom trajektne luke biti predstavljen zastupnicima.Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Ponedjeljak, 02 Srpanj 2018 10:18

10. sjednica Općinskog vijeća - danas u 14 sati

10. sjednica Općinskog vijeća sazvana je izvanredno kako bi vijećnici odlučivali o zahtjevu Mjesnog odbora Kućište za podrškom Općinskog vijeća njihovoj primjedbi na izmjene i dopune prostornog plana DNŽ (u postupku donošenja).

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Orebić objavilo je rezultate izbora za vijeća mjesnih odbora na području općine Orebić.

Prema informacijama iz Općinskog izbornog povjerenstva, do 16h je na birališta izašlo 178 birača na 9 biračkih mjesta u 8 mjesnih odbora - odnosno 11,96%.

Danas se na području općine Orebić održavaju izbori za članove vijeća mjesnih odbora. Upitali smo Općinsko izborno povjerenstvo koliko je birača glasovalo, a podaci su prikupljeni u 11 sati:

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku