33. sjednica Općinskog vijeća – u četvrtak u 16:15

Foto: I. Dajak | Orebić.com.hr

Prva ovogodišnja sjednica Općinskog vijeća općine Orebić sazvana je za četvrtak, 9. ožujka s početkom u 16:15 sati.

Na dnevnom redu 33. sjednice aktualnog saziva su tri točke:

  1. Prijedlog Odluke o imenovanju ravnateljice PU Dječji vrtić Orebić
  2. Analiza stanja sustava civilne zaštite na području Općine Orebić u 2016.g.
  3. Prijedlog Zaključka o sanaciji tržnice “Pod Most” u Orebiću

Za ravnateljicu PU Dječji vrtić Orebić Upravno vijeće te ustanove nakon provedenog natječaja predlaže imenovanje dosadašnje ravnateljice Sande Menkadžiev na novi četverogodišnji mandat, kao jedine prijavljene kandidatkinje na javnom natječaju. Kroz drugu točku dnevnog reda Vijećnici će biti izvješćeni o provedenim radnjama u organizaciji sustava civilne zaštite na području općine, a kroz treću točku Vijeće bi trebalo dati suglasnost za provedbu radova na orebićkoj tržnici.

Možda vam se čini da u predloženom dnevnom redu nema ničega što bi plijenilo posebnu pozornost javnosti? Valja napomenuti da se u političkom životu općine već naveliko osjeća utjecaj lokalnih izbora koji nas očekuju u svibnju, pa je za očekivati živu raspravu po točkama dnevnog reda, te žustrija i obimnija vijećnička pitanja koja uobičajeno prethode dnevnom redu.

Sve što vas zanima možete pogledati i poslušati uživo u dvorani Općine Orebić ili iz svog doma uz izravni tonski i tekstualni prijenos na neovisnom portalu Orebić.com.hr. Čekamo vas na portalu u četvrtak u 16:15.

Materijale vezane uz točke dnevnog reda možete pogledati i preuzeti na službenim stranicama Općine Orebić

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku