Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Na današnji dan 16. studenog 1991. godine, topnici i drugi pripadnici mornaričkog odreda Korčula-Pelješac u pomorskoj bitki u Neretvanskom i Korčulanskom kanalu izvojevali su jednu od presudnih pobjeda na moru u Domovinskom ratu.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ovaj je tjedan odobrila odluku na 4. LAG 5 Natječaju za provedbu TO 3.1.1. “Pokretanje i poboljšanje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo”, koju je Upravni odbor LAG-a 5 donio na 49. sjednici.

Orebić, 9.11.2020. Iz Općine Orebić obavještavaju zainteresirane građane da će zbog situacije širenja novog koronavirusa, u Općini Orebić biti ograničen rad sa strankama.

Gradsko društvo Crvenog križa Korčula u suradnji s općinskim aktivom Crvenog križa u Orebiću ponovno je zbog pogoršanja epidemiološke situacije aktiviralo dežurni telefon 092 389 1026 na koji se od 08 do 20 sati mogu javiti korisnici starije životne dobi koji žive sami i koji zbog svoje bolesti ne mogu izaći iz kuće, također i osobe u samoizolaciji kojima je takva pomoć potrebna.

Od početka ovoga mjeseca prestala je zabrana paljenja vatre na otvorenom prostoru koja će trajati do početka lipnja iduće godine.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku