Novosti - Orebić - Pelješac - regija

KTD Bilan obaviještava sve žitelje Orebića, posebno naselja Stankovići i Podvlaštica da će se u srijedu 30.03.2022. oko 12 sati izvršiti miniranje na eksploatacijskom polju "Podvlaštica".

KTD Bilan d.o.o. Orebić obavještava korisnike usluga na području općine Orebić  da u mjesecu travnju 2022 godine provoditi skupljanje i odvoz krupnog (glomaznog) otpada na području općine Orebić.

U petak, 18. veljače u prostorijama Općine Orebić održan je koordinacijski sastanak na temu tijeka izrade studijsko projektne dokumentacija i dokumentacije za nadmetanje razvoja vodno-komunalne infrastrukture na uslužnom području Vodvoda i odvodnje d.o.o. - ili jednostavnije rečeno kanalizacijskih sustava na području općine Orebić, na koji se često referiramo i kao na 'aglomeraciju Orebić'.

Uz trudnu pokojnicu iz 7. stoljeća pr. Kr. pokopani i njeni daleki predci?
Nije se ni slegla prašina koju je podigla priča o otkriću brončanodobne grobnice iz vremena Trojanskog rata u Nakovani, a od tamo nam dolazi vijest o još jednom velikom otkriću. Svega 50-tak metara od spomenutog groba pronađen je još jedan grob iz starijeg željeznog doba.

U organizaciji Službe civilne zaštite u Dubrovniku, a u susret Međunarodnom danu civilne zaštite koji se obilježava 1. ožujka, u Orebiću se u subotu, 26. veljače, održan je tečaj  osposobljavanja dvadesetero pripadnika postrojbe Civilne zaštite općine Orebić.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku