Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev prisustvovao je otvorenju centra EUROPE DIRECT u Korčuli, jedanaestog po redu u Hrvatskoj te drugog po redu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Kako doznajemo iz 'Vodovoda i odvodnje', od 15. studenog privremeno će za promet biti zatvorena prometnica - Put Celestina Medovića, od ulice Petra Krešimira IV do franjevačkog samostana Gospe od Anđela.

Lokalna akcijska grupa „LAG 5“ organizira svečano otvorenje centra „EUROPE DIRECT Korčula“ koje će se održati u petak, 11. studenog 2022. godine, u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli s početkom u 10 sati. Na svečanom otvorenju sudjelovati će Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev, gradonačelnica grada Korčule Nika Silić Maroević, zamjenik ravnateljice DUNEA-e Bruno Bebić i voditeljica Europe Direct Dubovačko-neretvanske županije Antonija Odak.

U petak, 28. listopada, s početkom u 11:30h, na rivi u Orebiću održat će se primopredaja novog komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada orebićkom komunalnom poduzeću KTD 'Bilan'.

11. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća Općine Orebić održat će se u četvrtak, 27. listopada, s početkom u 8:30h.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku