Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Kako javlja Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, mjere za sprječavanje širenja COVID-19 za veći dio županije produljene su do 11. travnja, a od sutra vrijede i na cijelom Pelješcu. Tako od sutra zatvaraju terase kafića, a škola će biti online do 11. travnja.

Orebić, 24. ožujka 2021. Kako doznajemo iz OŠ Orebić, odlukom nadležnog epidemiologa u konzultacijama sa Stožerom civilne zaštite, matična škola Osnovne škole Orebić, kao i glazbena škola koja djeluje u njenom sklopu od sutra rade isključivo online.

Orebićki 'KTD Bilan' i 'Vodovod i odvodnja' obavještavaju korisnika kako zbog trenutne epidemiološke situacije i sprječavanja daljnjeg širenja zaraze uzrokovane koronavirusom, od sutra, 24. ožujka, do daljnjega neće raditi sa strankama.

Kako doznajemo u Stožeru civilne zaštite Općine Orebić od sutra, 24. ožujka, na Covid-19 moći ćete se testirati i u Orebiću.

Iz orebićkog komunalnog poduzeća javljaju kako zbog većeg broja djelatnika pozitivnih na koronavirus, nisu u mogućnosti organizirati odvoz otpada u skladu s važećim rasporedom odvoza.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku