Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a na prijedlog Stožera CZ DNŽ na području naše županije formirana su tri područja unutar kojih se može kretati bez e-propusnice.

Poznati su rezultati glasanja s 27. sjednice Općinskog vijeća. Sjednica je održana elektroničkom poštom, na način da su vijećnicima dostavljeni materijali, a oni su e-mailom dostavili svoje glasove o točkama dnevnog reda.

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Korčula i općinskog Crvenog križa Orebić, održati će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Orebiću.

Iako na portalu Orebić.com.hr ne vidimo potrebnim ponavljati ono što je objavljeno na nacionalnoj ili županijskoj razini, vrijedi ponoviti kako je trajanje odluke kojom je ograničena većina uobičajenih aktivnosti produljeno do 4. svibnja, granice ostaju zatvorene do 18. svibnja, a kretanje unutar Županije tek se može liberalizirati na zahtjev Županijskog stožera civilne zaštite - koju tek eventualno očekujemo.

Iz KTD Bilan d.o.o. stigle su nam dvije obavijesti koje se odnose na privremenu obustavu naplate pojedinih usluga - a radi se o naplati parkiranja na javnim parkiralištima, te usluzi zbrinjavanja komunalnog otpada poduzetnicima kojima je trenutno zabranjen rad.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku