Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Stožer civilne zaštite Općine Orebić poziva građane da se i ovog vikenda ponašaju odgovorno, poštuju socijalnu distancu i ne okupljaju u većim grupama!

Od danas se građani s mjestom prebivališta i stalnog boravka na području Dubrovačko-neretvanske županije mogu slobodno bez propusnice kretati po području cijele županije.

Danas se u općinskoj dvorani Općine Orebić župan Nikola Dobroslavić sastao s načelnicima peljeških općina, ravnateljima domova zdravlja i predstavnicom zavoda za javno zdravstvo o pitanjima koronavirusa.  Nakon sastanka, pred ambulantom Orebić, župan je predao na uporabu vozilo za sanitetski prijevoz DZ Korčula koje će biti stacionirano u Orebiću.

U ponedjeljak, 27. travnja, počinje ponovno pokretanje gospodarskih i drugih aktivnosti koje će se događati u tri faze. Što je novo - posebice na području Općine Orebić:

Pod strogim epidemiološkim mjerama u Orebiću je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Korčula i Opće bolnice Dubrovnik održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku