×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 521

Novosti - Orebić - Pelješac - regija

U petak, 27. rujna, s počekom u 18 sati u dvorani Općine Orebić gđa. Sanja Avlijaš održat će predavanje: 'Kako sam pobijedila karcinom po protokolu Dr. Gersona'

Izložbena sezona u Orebiću nastavljena je otvaranjem izložbe slika Orebićana Anta Vukmana i njegove kćerke Valentine Vukman Zelić iz Dubrovnika u galeriji 'Smrljuha' Tihomira Prižmića na Obali kneza Domagoja.

Predsjednik planinarskog društva 'Ojstrica' iz Celja, Vili Vengust, postavio je danas na predjelu Kabal iznad Orebića ploču u spomen na dugogodišnjeg člana tog društva Mira Pojeda, koji je 12. srpnja prošle godine smrtno stradao planinareći masivom Svetoga Ilije.

Predškolska ustanova Dječji vrtić Orebić zajedno sa podružnicama za 2013/2014 godinu sveukupno je zaprimila 260 zahtjeva za upis starih i novih polaznika.Sva prijavljena djeca su uspješno upisana. Od ove godine počinju sa radom psiholog i logoped.

Jučer je održana treća radna sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić. Donosimo izviješće, galeriju fotografija i cjelovit tonski zapis sjednice.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku