Kultura i zabava na Pelješcu

U sklopu aktivnosti šestomjesečnog projekta ''TA-DA! kreativnih radionica'', pod mentorstvom Tine Bikić, predsjednice Matice hrvatske Orebić, nastao je prvi festival posvećen bajkama -''TA-DA! Mali Festival Bajke''.

Svečano otvorenje izložbe likovnih radova Udruge likovnih umjetnika 'Pelješac' održati  će se   37.06.2018. g. s početkom u 20:00 sati u  Čitanoici ' Napredak'  u Pomorskom muzeju u Orebiću. Izložba će biti otvorena za posjetitelje sve do 6.srpnja.2018.

Matica hrvatska Orebić u suradnji s Narodnom knjižnicom Orebić, te uz financijsku podršku Općine Orebić poziva vas na TA-DA! Mali Festival Bajke koji će se održati 19. 20. i 21. lipnja u dvorani Općine Orebić s početkom u 19h. TA-DA! Mali Festival Bajke posvećen je kreativnom stvaralaštvu, teatru, kreativnom pisanju i vizualnoj umjetnosti. 

Ženska klapa Nava organizira ove nedjelje, 20. svibnja, s početkom u 20 sati tradicionalni koncert povodom blagdana Pomoćnice kršćana.

Manifestacija "Idemo na Pelješac u vinsko carstvo" koju treću godinu zaredom organiziraju udruge Plavac mali Pelješac i Pelješki vinski puti u suradnji s općinskim turističkim zajednicama u Stonu i Orebiću, poljoprivrednim zadrugama Putniković i Postup u Donjoj Bandi, općinama Ston i Orebić nastavlja se sutra (nedjelja, 29. travnja)  u krugu vinarije Poljoprivredne zadruge Postup u Donjoj Bandi.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku