Kultura i zabava na Pelješcu

Manifestacija "Idemo na Pelješac u vinsko carstvo" koju treću godinu zaredom organiziraju udruge Plavac mali Pelješac i Pelješki vinski puti u suradnji s općinskim turističkim zajednicama u Stonu i Orebiću, poljoprivrednim zadrugama Putniković i Postup u Donjoj Bandi, općinama Ston i Orebić nastavlja se sutra (nedjelja, 29. travnja)  u krugu vinarije Poljoprivredne zadruge Postup u Donjoj Bandi.

Petak, 27 Travanj 2018 14:09

Izložba 'More' u zgradi Pomorskog muzeja

Pomorski muzej u Orebiću poziva večeras, 27. travnja,  na otvaranje izložbe “More” u zgradi Pomorskog muzeja s početkom u 18 sati.

Srijeda, 18 Travanj 2018 13:14

Noć knjige u Narodnoj knjižnici u Orebiću

Narodna knjižnica Orebić i ove godine najavljuje Noć knjige, manifestaciju koja već sedam godina daje poticaj čitanju i razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu.

Nakon što su u prošlu nedjelju u općinskoj dvorani u Orebiću s velikim uspjehom izvele komediju 'Oš, neš, dolori su pravi keš' članice amaterske kazališne družine ' Kušin' iz Orebića s tom će predstavom u režiji svoje voditeljice Mirjane Orlić ove nedjelje gostovati u Potomju.

Amaterska kazališna družina Kušin u nedjelju 8. travnja, s početkom u 19 sati i 30 minuta, u dvorani Općine Orebić izvesti će komediju "Oš, neš, dolari su pravi keš" autorice Nade Latić iz Trilja.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku