Kultura i zabava na Pelješcu

Orebićani i drugi stanovnici Pelješca bit će među prvima koji će moći pogledati igrani film Aleksi redateljice Barbare Vekarić koji je ove godine prikazan na filmskom festivalu u Puli.

U Orebiću je u općinskoj dvorani predstavljena zbirka poezije 'Konci od života' Orebićanke Mire Orlić, koju kulturna javnost poznaje kao uspješnu voditeljicu amaterske družine 'Kušin' u Orebiću i redateljicu komedije 'Oš, neš, dolori su pravi keš' izvedene u Orebiću, Potomju i Vignju.

U organizaciji likovne udruge Pelješac u dvorištu Mlinice u sklopu povijesne kapetanske zgrade 'Šunj-Vekarić' u vlasništvu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održana je peta međunarodna likovna kolonija.

Povodom 4. po redu Međunarodni susret klapa Orebić "S pjesmom u srcu" pozivaju se svi ljubitelji glazbe da svojim dolaskom uveličaju ovaj događaj.

U nastavku izložbenog programa likovne udruge Pelješac i orebićkih ogranaka Matice hrvatske večeras će se u crkvici Navještenja Nuncijati na Obali Kneza Domagoja otvoriti izložba radova članova spomenute likovne udruge s Pelješca i drugih mjesta.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku