Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Kultura i zabava na Pelješcu

Petak, 13 Prosinac 2013 22:56

Bogat adventski program i u Trpnju

Iz prijateljske susjedne Općine Trpanj poručuju - Ove godine su Kulturna udruga 'Trpanj odma' i trpanjski ogranak Lige protiv raka odlučili Trpanj probuditi iz dubokog zimskog sna organizirajući bogat predbožićni program za djecu i odrasle!

Petak, 13 Prosinac 2013 21:27

Otvorena izložba Lige protiv raka

Danas je u 16 sati u čitaonici 'Napredak' otvorena prodajna izložba umjetnina i rukotvorina 'Lige protiv raka Korčula - Pelješac - Lastovo - Mljet'.

U subotu, 14.12.2013. u prostorijama OŠ 'Orebić' održati će se interni koncerti učenika po instrumentima. Učenici dolaze u školu u terminima koje su dogovorili s nastavnicima.
Raspored internih koncerata:

1. 8:45 – truba, klarinet, udaraljke, harmonika i flauta
2. 9:15 – gitara, violina i mandolina
3. 9:45 – klavir

Osim što ćete imati priliku poslušati kako sviraju učenici glazbene škole, moći ćete pogledati radove učenika 3. b razreda koji će prodajno izlagati kreativne božićne i novogodišnje poklone koje su sami izradili na zajedničkim radionicama s roditeljima i učiteljicom. Dio zarađenog novca će se pokloniti djeci slabijeg imovinskog stanja u našoj školi, a preostalim dijelom će se kupiti materijali potrebni za daljnji rad radionice.

Nedjelja, 08 Prosinac 2013 23:26

Izložba Udruge likovnih umjetnika Pelješac

Od subote 7. prosinca, do nedjelje 15. prosinca u čitaonici 'Napredak' u sklopu Pomorskog muzeja u Orebiću možete pogledati izložbu članova Udruge likovnih umjetnika Pelješac.

Četvrtak, 05 Prosinac 2013 22:46

Bogat kulturni program u prosincu u Orebiću

Orebićke ustanove i udruge, kao i svakog prosinca, nude posebno svečan i intenzivan kulturni program u prosincu u Orebiću i na Pelješcu.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku